Nu de winter definitief voorbij is, mag het van mij wel lente worden. Grauwe dagen zijn niet ideaal voor een fotograaf, terwijl de onderwerpen zich aan je opdringen zodra de zon door de wolken prikt en je overal verrast wordt door mooie kleuren.
Om alvast wat lentegevoel op te doen, ben ik toch maar eens de tuin in gelopen. Op zoek naar lentebodes. Als ik nu eens alleen die mooie kleuren van de krokus probeer te vangen…

Het resultaat vind ik bevredigend: goed voor 1 portie lentegevoel! (Tja, omdat de zon zich niet liet zien, heb ik de witbalans wat verschoven. Anders zag het er wel erg koud uit en dat is nou net niet de bedoeling!)

Gelukkig zijn de bijen nog niet zo snel bij deze temperatuur, want een bij fotograferen vanaf statief en met langere sluitertijd is meestal niet zo’n geweldig idee.

Nieuw groen in de verder nog zeer winterse tuin…

Wallpaper

Om het lentegevoel nog wat langer vast te houden, heb ik er ook een Full HD wallpaper bij gemaakt, vol met krokussen! Deze vind je bij de wallpapers.