Senior shoot

In Amerika al jaren een vast onderdeel bij de afsluiting van je schoolcarriere. In Nederland in opkomst.

Examen gedaan? Markeer deze milestone met een mooie senior shoot!

Je bepaalt zelf de locatie, kleding en make-up. De shoot duurt 30-60 minuten, afhankelijk van de omstandigheden, aantal personen, etc. Maar omdat studenten nu eenmaal niet van financiële onzekerheid houden, geldt er gewoon een vaste prijs. Makkelijk zat!

Hans is ongelooflijk precies en zet zich voor 100% in. Hij toont zich van begin tot eind betrokken en deed dat op een leuke, spontane en humoristische manier. De resultaten mogen er dan ook wezen! Bedankt Hans!”

WILLEM EN SANNE

Vanaf 40 euro per persoon

Als je slim bent, boek je met een groepje. Dat scheelt in de kosten, en het is ook leuk om een foto als groep te hebben.

Aantal personenAll-in prijs per persoon
1-355 euro
4-1040 euro

Dit krijg je

Per persoon minimaal 5 foto’s netjes afgewerkt op groot formaat. Als we meer bruikbare foto’s schieten, krijg je er meer. De overige foto’s van de shoot krijg je ook. Op klein formaat. Zit daar iets tussen wat je ook graag groot wilt, dan regelen we dat. Zonder extra kosten.

Op 2 foto’s (die je zelf uitkiest) krijg je een complete Beauty-afwerking. Oneffenheden worden handmatig bijgewerkt, huidskleur gecorrigeerd waar nodig en kleine onregelmatigheden in de foto worden weggewerkt.