Techniek

Zeker niet het belangrijkste, maar toch een onmisbare schakel: je apparatuur.

Ik fotografeer al meer dan 15 jaar met digitale spiegelreflex camera’s. Momenteel werk ik met een Nikon D810 Full Frame camera. Dat levert prachtige hoge resolutie foto’s (36 Megapixel).

De lenzen die ik gebruik, zijn

  • Nikon 50mm 1:1.8G
  • Nikon 24-70mm 1:2.8G ED
  • Nikon 70-200mm 1:4G ED VR

Ik heb geen vaste studiolocatie omdat ik liever bij de klant zelf werk. Daarvoor heb ik een mobiele studio, die kan ik overal, binnen en buiten, inzetten.

Hans Wijnveen, fotograaf.

Ik ben een enthousiaste fotograaf die gaat voor topkwaliteit.

Ik geniet enorm van de interactie met mensen tijdens het fotograferen. Ik vind het een leuke uitdaging om precies datgene op de foto vast te leggen wat me aanspreekt. Less is more.

Ik houd van uitdagingen. Klanten die een bepaalde stijl willen nabootsen die ze op andere foto’s hebben gezien, zijn bij mij van harte welkom.

Ik heb ruim 10 jaar betaalde foto-opdrachten naast mijn dagelijkse werk gedaan. Omdat ik hier zoveel plezier aan beleef en omdat mijn klanten er zo enthousiast over zijn, richt ik me sinds voorjaar 2019 full-time op de fotografie, met name als portret- en bedrijfsfotograaf.

 

Mobiele studio

In plaats van te werken vanuit een eigen studio, werk ik altijd op locatie bij de klant. Daarvoor heb ik een ‘mobiele studio’ met achtergrond en licht. Wel zo makkelijk, zeker als je met verschillende collega’s op de foto gaat.

Ik ben gevestigd in Voorthuizen, midden in het land. Hiervandaan kan ik gemakkelijk werken op diverse mooie locaties rond Amersfoort, Veenendaal, Ede en Apeldoorn. Maar opdrachten op andere plaatsen in het land zijn ook helemaal geen probleem.

Google Reviews

hanswijnveen.nl fotografie
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
powered by Google
Judith van der Eijk
Judith van der Eijk
19:34 09 Sep 19
Een fijne, gezellige man die goede aanwijzingen gaf hoe op de juiste wijze te staan voor het beste resultaat. We waren... met een groep van 18 personen jong tot oud. En hij zorgde dat iedereen goed zichtbaar was en zorgde voor klasse foto's. Hij levert ook heel snel zijn foto's wat erg prettig was.lees meer
Aart Jon Schimmel
Aart Jon Schimmel
11:46 06 Aug 19
Wat een mooie foto’s en wat een prettige manier van werken! Op een relaxte manier in contact met degene die je... vastlegt, heb je ondertussen een heel goed oog voor plekken, lichtinvallen en details. Leuk ook hoe je de locatie gebruikt. Je laat ons echt spreken en toont het mooie van mensen. Heel erg bedankt!lees meer
Petra H
Petra H
17:18 05 Aug 19
Mooie trouwreportage gehad. Een prettige samenwerking. De foto's zijn erg mooi geworden. Een top fotograaf!
Katharina tM
Katharina tM
20:11 28 May 19
Hans weet wat hij doet! We kwamen voor een familie shoot naar het Kootwijkerzand en samen met Hans gingen wij van het... ene groepje bomen naar het andere groepje bomen. Klinkt misschien in eerste instantie saai, maar onze kleintjes tussen de bijna 2 en ruim 4 jaar vermaakten zich prima! En Hans wist het allemaal zo authentiek vast te leggen! We hebben gelachen en rondom genoten! En nu een hele boel foto's waarmee we deze dag prachtig kunnen nabeleven! En erachter komen dat er veel meer dingen zijn gebeurt tijdens de "wandeling" op het Kootwijkerzand dan je zelf hebt meegekregen... Hoezo je schoonzus belande in het zand tijdens het stoeien? Was er meer dan één spontaan rondje tikkie? Echt een geweldige ervaring! Zoek je een mensen-mens met passie voor fotografie die je als "jezelf" op de foto kan zetten? Kies dan voor Hans Wijnveen!!!lees meer
Mahmoud Alsayed
Mahmoud Alsayed
20:24 08 Oct 18
Best of the best!
Helma Beek
Helma Beek
14:52 04 Sep 18
Prachtige foto’s, ontspannen sfeer, mooie locatie. Creatieve ideeen werden aangedragen voor de opstelling van de... foto...lees meer
Hans Breas
Hans Breas
15:04 17 Jul 18
Christine Breas
Christine Breas
10:07 13 Jul 18
Volgende beoordelingen

Fotograaf nodig? Ik ben gespecialiseerd in (zakelijke) portretfotografie en bedrijfsfotografie.

Professionele foto’s voor je website, social media, intranet, drukwerk en events.