“Je maakt geen goede foto als je geen doel voor ogen hebt.”

Dat is de essentie van deze blog. Een nieuwe blog met een aantal belangrijke tips voor het maken van goede foto’s. Of je nu net een nieuwe digitale camera hebt gekocht, of je wilt je verder ontwikkelen, je vind vast wel iets op deze blog waar je direct mee aan de slag kunt.

Er worden duizenden, miljoenen foto’s gemaakt iedere dag. Vaak blijven het kiekjes. Een goede foto grijpt de kijker beet en trekt deze de foto in.¬†Voor een goede foto blijf je even staan, bij een kiekje loop je door. Het verschil zit soms in kleine dingen. Die zal ik hier op deze blog beschrijven.

Ik realiseer me ook wel dat er al duizenden pagina’s volgeschreven zijn met fotografie tips. Toch voeg ik daar graag wat aan toe en wel om de volgende redenen:

  • veel informatie is te gedetailleerd om handig te zijn
  • veel informatie is te algemeen om toepasbaar te zijn
  • veel sites of forums behandelen alleen specifieke onderwerpen
  • ik vind het leuk om mijn opgedane kennis te delen
  • door de interactiviteit van een blog kunnen lezers mede de koers van de artikelen bepalen

 

De informatie op deze blog zal langzaam vollediger worden. Ik blijf ervoor zorgen dat de informatie beknopt, duidelijk en toepasbaar zal blijven. Ik ben zelf ook nog lang niet uitgeleerd, dus nieuwe dingen zal ik ook graag publiceren.

 

Zo ga je anders fotograferen: met een concreet doel. Het resultaat: gegarandeerd mooiere foto’s!